Flash News

Te gjitha

Kalendari

Janar - Dhjetor 2015

22.11 - 22.12.2015Salloni i vjeshtes - edicioni i 9-tė
20.10 - 20.11.2015Ēmimi Idromeno 2015- konkurs kombetar i arteve pamore per artistet e rinj
12.09 - 20.09.2015" Identitete" - Ekspozita e artisteve Jorgji dhe Edmond Gjikopulli
20.05 - 30.05.2015"Loja e Mureve" - Ekspozitė personale e artistes Valbona Rexhepi
06.04 - 16.04.2015ALI MIRUKU (22.06.1954 - 2014) - Aktivitet kushtuar artistit Ali Miruku
07.03 - 20.03.2015Ekspozitė e arteve pamore - Shkolla e Mesme Artistike "Prenkė Jakova" dhe Akademia e Arteve Shkodėr